ELPOLLTV

Diu17102021

Back Estàs aquí:Inici Activitats Música Meteorologia Nou cap de setmana amb pluja

Nou cap de setmana amb pluja

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana passada ha estat una de les més complicades a nivell meteorològic en molt de temps, una setmana on hem tingut pràcticament de tot, neu a cotes baixes, pluges intenses i temporal de llevant.

 

Llevantada que a la costa ha estat molt intensa i ha causat destrosses a un bona part de la façana marítima i que casa nostra ha deixat també destrosses causades pel vent, de 60 km/h de mitjana i amb cops de més de 90 km/h. Les pluges han estat copioses i sostingudes durant 4 dies acumulant uns 140 litres per metre quadrat, pluges que a muntanya han estat neu i que a Llagostera han sigut només algunes volves a les Gavarres i l’Ardenya. Les pluges han causat també el desbordament de diverses rieres i torrents arribant fins i tot a engolir vehicles.

I aquest cap de setmana novament tindrem el cel ben gris i tapat ja des de divendres i durant tot el dissabte no veurem la llum del Sol. Diumenge sí que ja tindríem alguna clariana més, però la major del dia tindrem núvols densos que a més ens deixaran pluges, que no seran tan abundants com les de la setmana passada però compte que en algun moment poder ser intenses, sense arribar a causar tants problemes com dies enrere.

Dissabte doncs tindrem un dia molt gris i dominat per les pluges, que poden descarregar amb certa intensitat en alguns moments. Les temperatures seran una mica més altes que dies enrere i estaran entre els 11 de màxima i els 3 de mínima.

I el diumenge en canvi ja tindrem algunes clarianes importants que començaran a esquinçar la capa densa de núvols i les pluges es retirarien una mica cap a l’est, les temperatures es mantindran igual.

I per a la setmana vinent esperem tenir més calma amb un celatge dominat pels núvols densos però en principi sense pluges importants a la vista a part del dissabte. Les temperatures seran ja més altes que dies passats i es mouran entre els 11-13 de màxima i fins a 7 de mínima.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK