ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 03 Febrer 2017 14:07

Cap de setmana ennuvolat

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana la calma ha tornat a Llagostera i per fi els temporals ens han donat una treva, una treva on s’han retirat les grans pluges i han tornat les boires i les estones de Sol.

 

Sí, amb la retirada del temporal també s’han recuperat les temperatures, que aquests dies han anat remuntant respecte dies enrere i progressivament han anat passant dels 8 als 16 graus de màxima. Les mínimes també s’han recuperat molt i han oscil·lat entre els -2 i els 8 graus positius, hem tingut una miniprimavera als migdies, amb més domini del Sol i de les boires, amb una humitat augmentada pels 40 litres de pluja que encara hem tingut el cap de setmana passat. I aquest cap de setmana el cel estarà ben tapat, tindrem una bona cobertura de núvols densos, sobre tot el dissabte, el diumenge en canvi ja tindrem més estones de Sol.

I les pluges sembla que aquest cap de setmana no arribaran a casa nostra, es quedaran això sí a tocar, procedents de l’oest, just fregant els contraforts del Montseny i les Guilleries, però sense saltar a la plana del Gironès i la costa.

Així que dissabte tindrem un dia feixuc amb molts núvols, però sense pluges i les temperatures seran suaus i es mouran entre els 4 i els 14 graus.

I el diumenge tornarem a veure el Sol en intervals de clarianes que ens alegraran una mica més el dia, com que farà més Sol, les temperatures pujaran una mica, tindrem 8 de mínima i 16 de màxima.

I per a la setmana vinent, continuarà l’hivern de moment, que com la Candelera va riure i plorar alhora, no tenim clar si el fred s’ha acabat o no. De moment les temperatures seran com la setmana passada, força suaus, i podem tenir alguna tempesta el dimecres.

Recordeu que ens podeu enviar les vostres fotografies, comentaris i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Que passeu un gran cap de setmana Salut!

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.