ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Núvols i pluja a la vista
Divendres, 10 Febrer 2017 12:45

Núvols i pluja a la vista

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Si la setmana passada comentàvem que havia tornat la calma i que les pluges s’havien retirat, aquesta setmana hem tornat a tenir algunes precipitacions lleus i una pujada acusada de la temperatura.

 

Alguns dies d’aquesta setmana hem tingut màximes pràcticament primaverals que s’han enfilat fins als 19 graus, superant-los fins pràcticament assolir els 20 en alguns indrets. Però després aquesta primavera ha marxat per deixar-nos una segona part de la setmana més hivernal, amb màximes ara sí de 13 graus i mínimes de fins -4 graus, ha tornat l’hivern a Llagostera amb un canvi de temps que ens ha deixat pluges febles d’un 8 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana el cel tornarà a estar ben cobert de núvols densos i ja des de divendres el cel lluirà ben amenaçador deixant-nos un ambient ben gris.

I les pluges tornarien a presentar-se a casa nostra, sobre tot el diumenge, procedents del sud oest de la península Ibèrica, on tenim situada una potent borrasca que ens enviarà alguns nuclis de precipitació que des de dissabte ja poden deixar-nos alguna pluja.

Dissabte serà un dia típic d’hivern, amb el cel cobert i segurament encara sense pluges. I serà un dia fred, tindrem 12 graus de màxima i 5 de mínima.

I el diumenge les temperatures es mantindran, igual però les mínimes pujaran una mica, fins als 8 graus, i ara sí que ja ens podrien arribar les pluges.

I per a la setmana vinent, aquest temps del cap de setmana continuarà amb nosaltres força dies, amb temperatures màximes que no superaran els 13 graus, les mínimes seran suaus, sense baixar al 0, i podem tenir pluges fins ben bé el dijous.

Recordeu que ens podeu enviar les vostres fotografies, comentaris i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Que passeu un gran cap de setmana Salut!

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.