ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 18 Febrer 2017 07:31

Núvols i clarianes pel cap de setmana

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana hem tornat a tenir pluja i les temperatures s’han suavitzat bastant, sobre tot als migdies. L’ambient ha estat més primaveral en alguns moments, quan tot just ja pràcticament només queda un mes per a la primavera, però encara hem tingut també algun matí fred.

 

Sí, ha estat una setmana en la que la pluja ha estat abundant i els boscos i les rieres estan pletòrics d’aigua. S’han superat àmpliament els 40 litres per metre quadrat a Llagostera. Les temperatures màximes han pujat força i han estat entre els 12 i els 16 graus, i les mínimes han estat també benèvoles, excepte algun matí que han baixat per sota dels 0 graus arreu del municipi.

I per al cap de setmana sembla que tindrem el cel ben tapat el divendres i dissabte al matí, dissabte a la tarda farà més sol i el cel estarà més serè, però els intervals de núvols no acabaran de marxar i diumenge en canvi sí que ja faria més Sol. Aquests núvols però no seran importants i no tindrem pluges el cap de setmana, tot i que es començaran a apropar des de l’oest, per arribar potser ja dilluns a casa nostra, molt desgastades.

Dissabte doncs tindrem un dia amb dues meitats ben diferenciades, matí de núvols i tarda de cels més clars, que a la nit tornaran a tapar-se. Farà una mica de vent més cap a la costa, i les temperatures estaran entre els 17 i els 4 graus.

I el diumenge tindrem més estones de sol i les temperatures començaran a baixar lentament i es quedaran entre els 12 de màxima i els 5 de mínima, ja marcant la tendència del que serà la setmana vinent, amb temperatures més fresques.

La setmana vinent tindrem més núvols, ja el dilluns s’aniria tapant el cel i el dimarts i el dimecres estaria ben tapat, fins i tot és possible que el dimecres i el dijous s’escapi una mica de pluja, que seria molt benvinguda. Les temperatures màximes arribarien fins als 17 graus i les mínimes fregarien la glaçada.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.