ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Cap de setmana pertorbat
Divendres, 24 Març 2017 19:21

Cap de setmana pertorbat

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Tot just hem encetat la primavera i aquest cap de setmana ja tindrem un primer episodi important d’inestabilitat amb precipitació abundant, però abans d’entrar en detalls fem un cop d’ull a la setmana.

 

Ha estat una primera setmana de primavera força tranquil·la i ben típica de l’estació, amb moltes estones de Sol i també intervals de núvols que en alguns casos han deixat algunes precipitacions febles, al voltant dels 4 litres per metre quadrat. Les temperatures mínimes han estat fresques, fregant les glaçades amb 1 grau positiu, i les màximes han anat baixat dels 23 als 18 graus, tot esperant el canvi de temps radical que arriba el divendres.

Aquest cap de setmana se’ns tira a sobre una potent pertorbació que ens deixarà sota els núvols densos bona part del cap de setmana, però tindrem alguna clariana el dissabte i el diumenge.

Tindrem temporal de llevant, i pot ser bastant intens, caldrà anar amb compte, les precipitacions podrien arribar a superar els 80 l/m2 en algun indret. La màxima intensitat seria a partir de divendres a la tarda i durant la matinada de dissabte. Dissabte tindrem un dia complicat, amb pluges durant la nit i bona part del matí, però a la tarda ja tindríem algunes clarianes. Les temperatures es mouran entre els 14 i els 6 graus, davallada de les màximes.

I el diumenge em canvi ja serà més tranquil, amb més clarianes i les precipitacions que ja es retirarien. Les temperatures pujarien una mica, tant les màximes com les mínimes.

La setmana vinent ja seria molt més tranquil·la després del temporal, encara amb força núvols, i amb les temperatures suaus i pujant de mica en mica fins als 18-19 graus, en principi no hauria de ploure.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.