ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 07 abril 2017 13:31

Cap de setmana esplèndid de primavera

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

De mica en mica ja ens anem endinsant en la primavera i els camps comencen a agafar amb força els colors intensos propis de l’estació, amb la vegetació i els boscos revifats amb l’augment progressiu de les temperatures i amb les bones regades que hem tingut darrerament.

 

Però aquesta ha estat una setmana tranquil·la meteorològicament parlant, amb unes màximes de molta bonança al migdia, que s’han enfilat fins als 23 graus, pujant dels 15 als 23 en un dia. I les mínimes han estat força suaus, fins als 9 de mínima, però també hem tingut algun dia més fred amb només 1 grau, i amb gebrades en indrets descoberts i exposats a primera hora, encara es nota la proximitat de l’hivern. Hem tingut el cel serè bàsicament, amb domini del Sol, i sense precipitacions aquesta setmana.

I aquest cap de setmana tindrem el cel també serè, serà un cap de setmana radiant, on el Sol lluirà de valent i amb prou feines veurem algun núvol decoratiu.

Com que no tindrem núvols, serà impossible que plogui, així que tindrem un esplèndid cap de setmana de primavera per sortir a gaudir de l’aire lliure, la pluja més propera la tindrem ben bé al nord d’Àfrica.

El dissabte doncs el cel estarà ben serè durant tot el dia i també a la nit. Tindrem la Lluna dominant el cel i, si us fixeu bé en l’horitzó est a les primeres hores de la nit, veureu un punt que brilla molt intensament, serà el planeta Júpiter que aquests dies arriba al moment òptim per observar-lo, fins i tot amb prismàtics podreu veure les seves 4 llunes principals, Ió, Europa, Ganimedes i Calisto.

I el diumenge serà un dia calcat al dissabte, amb el cel ben clar i temperatures molt suaus, tindrem uns 20 graus de màxima i uns 5-7 de mínima. Només tindrem potser alguns núvols cap a l’oest a la tarda.

I per a la setmana vinent les temperatures es mantindran igual que el cap de setmana, superant cada dia per poc els 20 graus i mínimes que rondaran els 5-7 graus. Tindrem domini del Sol i les pluges no ens faran companyia, serà una setmana esplèndida, potser amb alguns núvols més el dimarts.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.