ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 29 abril 2017 08:19

Cap de setmana llarg amb intervals de núvols i algunes pluges

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Doncs si venien d’unes setmanes molt típiques de primavera avançada, aquesta setmana hem tingut un mini retorn a l’hivern, amb una setmana ben freda per estar a finals d’abril.

 

Les màximes s’han desplomat i han baixat en pocs dies dels 22 als 9 graus, unes màximes gairebé històriques al mes d’abril, per baixes. Son màximes de ple hivern! I les mínimes no han baixant de forma tant acusada, però hem tingut dues glaçades amb una setmana justa de diferencia, -2,80 el divendres 22 i -1,50 el divendres 28.

També hem tingut uns 14 litres de pluja repartits en dos episodis de precipitació que al cim del Montseny han estat en forma de neu.

I per a aquest cap de setmana tindrem el cel encara indecís, després d’aquests dies de pluja i fred. El dissabte tindrem un dia dominat pel Sol, però de mica en mica ens aniran arribant núvols des del sud que aniran deixant el cel molt més tapat el diumenge.

Els núvols ens portaran de nou pluja, procedent del sud primer i més tard del nord-oest, la pluja ja cauria el diumenge a la tarda i també el dilluns.

El dissabte tindrem el cel força seré durant tot el dia i les temperatures ja no seran tan baixes com els dies anteriors, tindrem 17 de màxima i 4 de mínima. Els núvols aniran guanyant força cap al vespre.

I el diumenge tindrem més núvols. Al matí encara tindrem moltes estones de Sol però a mitja tarda el panorama ja anirà canviant amb les pluges apropant-se. Les temperatures màximes es mantindran igual, i les màximes pujaran, estaran cap als 8 graus.

Per a la setmana vinent de nou esperem certa inestabilitat, amb intervals de núvols densos que poden deixar pluja el dilluns i el cel mig ennuvolat la resta de dies. Les temperatures de mica en mica s’anirien normalitzant i remuntaran per sobre dels 20 graus les màximes i dels 8 les mínimes.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.