ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia Cap de setmana típic de primavera
Dissabte, 06 Maig 2017 07:46

Cap de setmana típic de primavera

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ja hem entrat en el mes de maig i la primavera comença la recta final, a un mes i escaig d’entrar a l’estiu, el temps encara va oscil·lant sense acabar-se de decidir a deixar enrere l’hivern.

 

Això es nota sobretot en les mínimes, que alguns dies d’aquesta setmana encara han estat sota zero, amb 1 grau negatiu i pràcticament fregant els dos negatius en alguns indrets. Però també hem tingut alguns dies amb mínimes força més càlides, al voltant dels 11 graus, movent-se majoritàriament entre els 5 i els 9 graus. Les màximes han estat més suaus i primaverals, tot i que algun dia ha fet fred, amb només 16 graus al migdia, i ràpidament han remuntat fins als 21 graus. Hem tingut una setmana ennuvolada amb algunes pluges, uns 18-20 litres en total.

I per a aquest cap de setmana tindrem una mica de tot, però el domini serà del Sol, amb el cel net de núvols. Divendres a la tarda ja tindrem cels serens, dissabte tindrem algun interval de núvols sobretot a la tarda i diumenge ja tornaria a dominar el Sol.

Les pluges es queden lluny de nosaltres tot i que se’ns aproparan perillosament des de l’oest. A casa nostra només poden aparèixer dissabte a la tarda.

Així doncs el dissabte tindrem el cel força seré durant tot el dia i les temperatures seran molt suaus, estaran ja per sobre dels 20 graus i les mínimes estaran cap als 10 graus. Tindrem núvols més densos a la tarda, que ja poden deixar pluja cap al sud oest, al Montseny i Guilleries.

I el diumenge aquests núvols i pluges es retiraran i tornarem a tenir un dia força clar, amb Sol i temperatures una mica més altes encara, arribant als 21-22 graus les màximes, les mínimes es quedaran igual, cap als 10 graus.

La setmana vinent de nou esperem tranquil·litat, amb domini del Sol la major part de la setmana, amb només alguns intervals de núvols més densos a partir de dimecres i en principi sense pluges a la vista. Les temperatures pujaran, les mínimes es quedaran en 10 graus i les màximes arribaran als 23.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.