ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia Cap de setmana amb temperatures d'estiu
Dissabte, 27 Maig 2017 11:49

Cap de setmana amb temperatures d'estiu

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(0 Vots)

Si la setmana passada comentàvem que teníem temperatures elevades, aquesta setmana hem tingut valors de finals de juny, amb una enorme invasió d’aire càlid que ens ha avançat l’estiu.

 

I és que hem tingut temperatures màximes que han superat els 30 graus pràcticament arreu, només han quedat una mica més frenades a la façana marítima, però cap a l’interior s’han superat els 30 i Girona ha fregat els 34 graus. No s’ha arribat als 31 per ben poc en diversos i hem tingut una setmana amb el Sol brillant de valent i les nit serenes han deixat mínimes d’entre 6 i 15 graus, no hem tingut pluja.

I el cap de setmana sembla que continuarem amb aquest temps ben assolellat, potser tindrem alguns intervals de núvols arrapats a la línia de la costa i alguns núvols més densos que el diumenge vindran de ponent.

Però igualment aquest núvols no ens portaran pluja, es quedaran ben lluny de nosaltres a l’oest de la península ibèrica, serà un cap de setmana tranquil i de calor.

Dissabte tindrem el cel una mica enterbolit amb alguns núvols arran de costa, però cap a l’interior i muntanya el cel estarà ben serè. Seguirà fent calor, potser no tanta com dies enrere, però tornarem a fregar els 30 graus arreu. I el diumenge tindrem alguns núvols més però el Sol s’anirà imposant i tornarem a tenir màximes de 29 graus. I pujaran les mínimes, d’11 graus el dissabte a 15 el diumenge.

Continuarem notant els efectes de la invasió d’aire africà que hem tingut aquests dies i que ens ha teletransportat a l’estiu de cop, a més la mar el cap de setmana estarà, com dies enrere, ben plana i tranquil·la sense onades apreciables i ja arribant als 20 graus de temperatura.

Per a la setmana vinent continuarem amb domini del Sol, tot i que a partir de dimarts ja tindrem més núvols, sense pluja i les temperatures ja sembla que baixarien una mica, i les màximes aniran passant dels 29 als 27 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.