ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Cap de setmana amb algunes pluges
Divendres, 02 Juny 2017 15:19

Cap de setmana amb algunes pluges

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Déu n’hi do quina primavera tan càlida que estem tenint. Hem deixat ja enrere el mes de maig, que ha estat un mes força sec de pluja i amb temperatures més altes que l’habitual per l’època.

 

El mes de maig ha estat un dels més càlids des de que tenim dades i aquesta darrera setmana també ha esta mot calorosa, amb màximes que s’han enfilat fins als pràcticament 30 graus el dilluns. La resta de dies també han estat altes, entre els 26 i els 28 graus, amb una mini treva amb 23 graus el dilluns. El dilluns també vam tenir un petit episodi de precipitació, que va deixar 0,5 litres per metre quadrat i amb fang africà que ens ha portat la invasió d’aire càlid d’Àfrica que ens ha acompanyat aquests dies.

Per al cap de setmana tindrem novament el cel mig tapat per núvols que en alguns moments poden ser bastant densos però que a estones encara deixaran lluir el Sol, serà un cap de setmana dominat per l’ambient gris, amb el cel ben enteranyinat la major part del temps.

I la pluja que pràcticament feia un mes que no ens visitava, aquest cap de setmana sembla que es començarà a decidir a tornar a casa nostra i podem tenir precipitació a partir dels migdies, tot i que pensem que no seria tant important el dissabte, i el diumenge sí que tenim més probabilitats que plogui i amb més intensitat, sobre tot a l’interior i no tant a la costa.

Dissabte doncs tindrem domini de núvols prims que aniran guanyant força i que ens poden deixar alguna pluja sobretot més cap a l’oest, a la façana marítima la pluja ens fregarà de resquitllada. La temperatura serà una mica més alta que dies enrere, 28 de màxima i 14 de mínima.

I el diumenge tindrem el mateix panorama meteorològic, les mínimes seran més baixes i la pluja pot ser més important, i serà un dia molt més inestable que el dissabte.

La mar estarà una mica alterada, sobretot el diumenge i el dilluns, amb onades que poden superar el metre; la temperatura de l’aigua del mar arribarà potser ja als 21-22 graus.

Per a la setmana vinent les temperatures aniran baixant de mica en mica, fruit d’aquest canvi de temps del cap de setmana, amb celatges més grisos i pluges sobtades el dilluns que ens poden sorprendre a les tardes i refrescaran l’ambient els primers dies de la setmana.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.