ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 23 Juny 2017 13:07

Cap de setmana de sant Joan amb sol i temperatures altes

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Quan ja portem ben bé un mes de temperatures molt altes més pròpies de l’estiu que de la primavera finalment Ha arribat l’estiu astronòmic i sembla que la canícula no afluixarà de moment, de fet és ara que hauria de començar, i de moment ja hem tingut un estiu més llarg de l’habitual, veurem com acaba!

 

L’estiu va arribar el dimecres de matinada i precisament amb la seva entrada les màximes es van suavitzar una mica, un parell de graus menys. Malgrat tot les màximes aquesta setmana han estat altes i hem arribat fins als 35 graus, i la mitjana ha estat de 33 graus. Les mínimes s’han quedat entre els 15 i els 21, algunes tropicals. Amb la baixa humitat ambiental, doncs continua sense ploure, i amb l’ajuda del vent hem tingut diversos focs agrícoles que ens avisen de la fragilitat del medi.

I per al cap de setmana de la revetlla de Sant Joan tindrem novament un temps de ple estiu, amb el cel serè tant el divendres com el dissabte, i ja tindrem més núvols prims que deixaran el cel enterbolit tot el diumenge. El núvols però, continuaran amenaçant pluja però res, no ens arribaran les precipitacions, només plourà a les tardes al Pirineu i pre Pirineu més occidentals, a la resta continuem amb la sequera.

Dissabte tindrem força Sol i les temperatures potser baixin una mica respecte dies enrere i es quedin cap als 31 graus, les mínimes seran altes, entre els 19 i els 20 graus i farà un fantàstic dia d’estiu per gaudir de la platja i recuperar-nos de la revetlla.

I el diumenge les temperatures es mantindran exactament igual, però farà més xafogor, tindrem el cel molt més tapat amb núvols que a estones poden ser bastant densos però que finalment no deixaran pluja.

La mar aquest cap de setmana continuarà en calma i tindrem onades d’entre mig metre i 130 cm com a molt, la temperatura de l’aigua del mar serà de 24 graus i en alguns indrets de la costa brava ja hem mesurat la temperatura de l’aigua més alta per a un mes de juny.

Per a la setmana vinent esperem un temps més incert, amb les mateixes temperatures, la calor no afluixa, però sí que tindrem mes núvols a partir de dilluns i podríem tenir algunes pluges el dimecres i el dijous.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.