Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 30 Juny 2017 18:14

Tot preparat per al Campionat d’Espanya de Trec Menores

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Tot preparat per al Campionat d’Espanya de Trec Menores Cavall de Mar

L’equip de Cavall de Mar ja ho té tot a punt per respresentar a Catalunya a la selecció que competirà aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Trec Menores. Aquest any, el campionat s’ha organitzat a Villacarrriedo (Cantàbria), i els genets i les monitores llagosterencs ja fa dies que són a lloc visitant les instal·lacions.

El centre on es farà el campionat està en un paratge natural de gran bellesa amb una orografia del terreny molt variada; això fa  que les possibilitats de fer un molt bon recorregut d’orientació siguin àmplies. Les proves del centre estan previstes en una espectacular pista coberta d’un centre ambi nstal·lacions de primer nivell.

Des de principis de setmana, s’han desplaçat fins a Cantàbria els llagosterencs Gemma Miquel i Guillem Ferrer, que formaran part de la selecció catalana que optarà als primers llocs del Campionat d’Espanya. Amb ells s’hi han desplaçat les seves monitores al Club Cavall de Mar Marina Sala i Marta Planella i els cavalls Totem d’Or i Snoopy Granbastide. A més, han comptat amb el recolzament de la també genet de Cavall de Mar Meritxell Bona. Més endavant a la setmana, s’han desplaçat a Cantàbria els pares, germans i companys, formant una delegació d’una vintena de persones.

A més dels dos genets de Cavall de Mar, la selecció catalana de Trec Menores es complementa amb la participació de Pau Noguer, del Centre Hípic El turó, de Fonteta.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013