ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Tempestes de tardes
Divendres, 30 Juny 2017 12:07

Tempestes de tardes

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(0 Vots)

Acabem el mes de juny amb la sensació que ja hem tingut prou estiu, doncs l’onada de calor que hem tingut durant aquestes darreres setmanes ha estat molt important, deixant-nos un ambient molt càlid i boscos ressecs que clamen al cel una mica de pluja.

 

Pluja que finalment va caure amb certa alegria el passat dimecres 28 de juny, quan vam recollir entre 7 i 13 litres segons els indrets, fins i tot en forma de calamarsa en algunes poblacions cap al nord-est de Girona, que van patir danys als conreus. Acompanyant la pluja, la calor extrema s’ha retirat i les temperatures s’han anat normalitzant. Hem tingut màximes entre els 24 i els 30 graus i mínimes entre 13 i 18, amb aquests 13 ha fet força fresca i s’ha pogut dormir molt millor a les nits.

Així que donem per acabada la calorada i el divendres i el dissabte tindrem el cel bastant tapat, amb núvols d’evolució que aniran deixant el cel molt tapat a estones, sobre tot a les tardes.

Especialment a les tardes és quan aquests núvols es desenvoluparan i poden deixar-nos pluja en forma de ruixats i alguna tempesta arreu, el diumenge la pluja es retirarà ja cap a l’est i seria un dia molt més tranquil.

Dissabte tindrem doncs un dia bastant gris, amb núvols que enterboliran el cel i temperatures suaus, amb màximes de 25-26 i mínimes de 14 graus. Podem tenir tempestes durant la tarda amb precipitacions irregulars.

I el diumenge la pluja ja s’hauria d’anar retirant sobre el mar i serà un dia amb bastant més Sol i les temperatures mínimes es mantindran igual, amb 14 graus, però les màximes pujaran una mica fins als 27.

La mar per al cap de setmana tornarà a ser una bassa d’oli i a la platja no tindrem onades importants, no passarem dels 50 cm, continuarà en calma i la temperatura de l’aigua del mar serà de 23-24 graus.

Per a la setmana vinent esperem que el temps torni a millorar, amb aquestes pluges en retirada i que ja no haurien de repetir-se. Les temperatures es recuperaran i de mica en mica, de grau en grau, aniran escalant fins als 30 de màxima al final de la setmana, i el mateix faran les mínimes, passarem dels 13 als 18.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.