ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Temperatures una mica més suaus a l'espera de pluja
Divendres, 21 Juliol 2017 15:37

Temperatures una mica més suaus a l'espera de pluja

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ja tenim l’estiu amb la plena canícula i les temperatures no són tan altes com dies enrere, però sí que fa calor i tenim la xafogor molt elevada en alguns moments, i l’ambient enterbolit per diversos intervals de núvols que no es decideixen a ploure amb ganes.

 

Malgrat tot, el dissabte 15 a la tarda vam tenir núvols més densos que van deixar alguns ruixats dispersos en zones de muntanya, cap al Montseny, ruixats sense importància ni pluja abundant. I el mateix dissabte les temperatures van tocar sostre amb 36 graus, després les màximes han anat baixant fins als 29. I les mínimes han tornat a marcar valors tropicals, d’entre 19 i 22 graus, i de nou ha estat una setmana sense pluja, tenim un estiu molt sec.

Aquest cap de setmana no farà tanta calor i tindrem el cel una mica enterbolit, sobre tot divendres i dissabte per la tarda. Diumenge s’espera un cel més net de núvols i de cares a dilluns i dimarts el pas d’un front deixaran alguns ruixats.

Tindrem núvols més densos el divendres i el dissabte al vespre que poden deixar pluja al Pirineu i Monyseny, si al final s’anima a ploure ens pot refrescar una mica divendres al vespre amb alguna tempesta i sobretot també dissabte a darreres hores de la tarda.

Així que dissabte farà caloreta, però no tanta com dies enrere, màxima de 29 i mínima de 21, i en principi a partir de migdia podem tenir més núvols. I el diumenge les màximes pujarien de nou una mica, 31 graus, i les mínimes baixaran un xic, 19 graus. Ja tindrem el cel més net de núvols i el cel quedarà ben serè pràcticament arreu.

La mar estarà una mica remoguda mar endins, amb onades que podem superar els 3 metres en alguns moments, però a la platja res de res, estarà ben plana. La temperatura de l’aigua serà d’uns 25 graus.

I durant la setmana vinent continuarem amb aquesta línia xafogosa, farà calor, però no tant exagerada, baixen les màximes, cap als 29-30 graus, i les mínimes seran una mica més fresques que dies enrere i per fi pot ploure dilluns i dimarts.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.