Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 03 Agost 2017 18:13

Un llagosterenc en una competició de robòtica a Japó

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)
Un llagosterenc en una competició de robòtica a Japó Dolors Grau

El jove llagosterenc  Eudald Romo i Grau ha format part de l’equip del MIT (Massachusetts Institute of Technology) -Princenton que ha participat a la competició internacional Amazon Robotics Challenge. Aquesta competició ha tingut lloc a Nagoya (Japó).

La competició es dividia en tres tasques: guardar objectes d’una capsa al teu sistema d’emmagatzematge, seleccionar una sèrie d’objectes del sistema d’emmagatzematge i posar-los en capses d’Amazon, i finalment executar les dues tasques consecutivament. L’equip del MIT es va endur el premi de la primera tasca amb una dotació econòmica de 20.000$, a la que hi van sumar 10.000$ per passar a la final. A diferencia dels altres equips el del MIT-Princeton té un sistema de visió que “aprèn” a agafar objectes en general, independent de la identitat.

Aquest jove estudiant del CFIS (Centre de Formació Superior Interdisciplinar) ha fet estada en aquest curs al MIT per realitzar el treball final de grau de la doble titulació de Matemàtiques i Enginyeria Física de la UPC.

Des del Poll TV felicitem a l’Eudald i li desitgem molts èxits!


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013