ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Renovació de la recollida de residus
Divendres, 15 Setembre 2017 13:22

Renovació de la recollida de residus

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La recollida de residus a Llagostera s’actualitza amb nous vehicles, una tecnologia més avançada, nous sistemes de seguiment i control, renovant també els contenidors comercials, els contenidors de les àrees dels veïnats i les urbanitzacions, la senyalització i els cubells per la recollida porta a porta domiciliària del nucli i Llagostera Residencial. Una de les novetats importants, serà la incorporació de xips electrònics en els cubells que permetran fer un seguiment dels residus que genera cada habitatge per tal de poder aplicar bonificacions econòmiques a les llars que facin una bona gestió.

El proper dimecres dia 20 de setembre a les 19h es realitzarà una xerrada informativa al teatre municipal oberta a tots els veïns.

El nou calendari de recollida porta a porta entrarà en funcionament el dilluns 25 de setembre, amb la utilització d’uns nous cubells, que es podrà passar a recollir gratuïtament a partir del proper dilluns 18 fins al 24 de setembre, a la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus ubicada al número 1 del carrer Ferrer. Durant aquella setmana, de dilluns a dissabte, l’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 17 a 20 h i el diumenge de 10 a 13 h.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.