ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Dos equips llagosterencs completen l’OncoBike
Dilluns, 23 Octubre 2017 07:45

Dos equips llagosterencs completen l’OncoBike

Publicat per  Pol Figueras
Valorar aquest article
(7 Vots)
Dos equips llagosterencs completen l’OncoBike Foto: Pol Figueras
Els Gregaris d’en Fuga i els Condonsitos Team van participar aquest passat dissabte 21 a la segona edició de l’OncoBike, una prova solidària de bicicleta de muntanya que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer que dur a terme l’associació Oncolliga. Un total de 51 equips i 306 ciclistes van transcórrer per La Vall de Llémena un recorregut dividit en 8 etapes els que feien la volta llarga i 6 trams els que van optar pel circuit curt.

Els Gregaris d’en Fuga, format per en Robert Tena, l’Albert Saiz, l’Albert Rissech, en Josep Salvatella, l’Eduard Fugarolas i en Pol Figueras, van realitzar la volta llarga amb un temps total d’aproximadament 14 hores i 45 minuts. Afortunadament, cap dels membres de l’equip va patir lesions ni avaries tècniques i tots els components van quedar molt satisfets de l’experiència. Per la seva banda, els Condonsitos Team, integrat per en Jordi Llinàs, Marina Font, en Marc Subiros, en Carles Simon, en Pep Simon i en Francesc Conde, van córrer la volta curta quedant en una meritòria segona posició.

En total, l’Oncolliga Girona ha recaptat 31.374 euros (gairebé 10.000 euros més que en la primera edició), una xifra que encara es pot eixamplar ja que les donacions segueixen obertes al lloc web www.oncobike.cat. El fons es destinarà a millorar els serveis dels pisos residència dels quals disposa l’Oncolliga i que proporciona acolliment i comoditat de forma gratuïta per a familiars de malalts oncològics a prop de l’Hospital Dr. Josep Trueta.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.