Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 27 Octubre 2017 07:38

El projecte Llagostera 3.0 present al Saló SIMO de Madrid

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
“Amb el projecte Llagostera 3.0 volem que el nostre municipi sigui un referent en l’àmbit de la tecnologia democratitzant el seu accés i desenvolupant les habilitats digitals dels veïns de Llagostera. Així ho ha explicat el regidor de promoció local de l’Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler, des del Saló de Tecnologia per a l’Ensenyament SIMO que se celebra aquesta setmana a Madrid. Soler, acompanyat de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha presentat el projecte Llagostera 3.0 des de l’estand de Sansung, un dels socis tecnològics del projecte.

Llagostera 3.0 és projecte pioner que també compta amb el suport i la participació de LEGO Education ROBOTIX, Editorial Vicens Vives i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat de democratitzar l’accés a la tecnologia oferint eines i formació en aquest àmbit a l’abast de tots els veïns del municipi. L’Ajuntament de Llagostera l’ha posat en marxa, en el marc de les actuacions del Pla de Barris amb la compra d’un total de 81 robots educatius, 60 tablets, 9 ordinadors portàtils, màquines i mecanismes motoritzats, sets d’energies renovables i sets de pneumàtica que estaran a l’abast de tota la població que hi estigui interessada.

Bona part d’aquest material, que ha suposat una inversió de 45.000 €, s’ha cedit a les escoles Puig de les Cadiretes, Lacustària i a l’Institut de Llagostera. La resta de material està disponible al Centre de Recursos ubicat a l’Espai Cultural Casa de les Vídues, on s’impartiran cursos i tallers oberts a la ciutadania a partir dels 5 anys d’edat.

Des d’aquest mes d’octubre els centres educatius de primària i secundària de Llagostera disposen el material i ja han començat desplegar a les aules el projecte.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013