ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Cap de setmana tranquil amb núvols prims i decoratius
Dissabte, 18 Novembre 2017 08:16

Cap de setmana tranquil amb núvols prims i decoratius

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Hem continuat una setmana més amb temperatures molt baixes, en alguns moments més pròpies de l’hivern que de la tardor i ha estat també, de nou, una setmana seca, sense precipitacions i vents forts.

 

Vent que el dilluns i dimarts passat va ser intens amb un temporal de tramuntana que ens va deixar cops de vent de fins a 60 km/h segons els indrets, causats diversos problemes com la caiguda d’arbrat. I les temperatures com dèiem han estat rigoroses, amb màximes que no han superat els 17 graus i mínimes que han anat oscil·lant molt entre els 4 graus positius i els -5, fred important a primeres hores del matí.

Aquest cap de setmana tindrem moltes estones de Sol, només tindrem alguns intervals de núvols més densos el divendres, però ja el dissabte i el diumenge tindrem domini del Sol, amb només algun núvol decoratiu.

Així que novament no tindrem precipitacions, les pluges es queden al centre de França i amb tempestes cap a Grècia, a Catalunya, ni una gota.

Dissabte tindrem dia molt agradable, amb domini del Sol i pocs núvols prims i sense transcendència. Les temperatures no seran tan fredes com dies enrere i enregistraran valors ja positius, les màximes podrien arribar als 16-18 graus.

I el diumenge tindrem un panorama pràcticament calcat, amb les mateixes màximes i mínimes un xic més altes, arribant als 3-4 graus, tindrem potser una mica més de núvols que dissabte, però res destacable.

La mar aquest cap de setmana estarà molt més calmada que l’anterior, tindrem tramuntana a la costa, però no serà tan forta com dies enrere i les onades no superarien el metre i mig, mar endins sí que tindrem onades de 4 metres. La temperatura de l’aigua és de 16 graus.

I durant la setmana vinent continuarem amb aquest temps tranquil amb domini del Sol i alguns intervals de núvols prims que no deixaran pluja, les màximes potser arribin fins als 18 graus i les mínimes es recuperaran oscil·lant entre els 3 i els 5 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.