ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Meteorologia Recuperació de les temperatures mínimes
Dissabte, 09 Desembre 2017 19:19

Recuperació de les temperatures mínimes

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Realment hem tingut una onada de fred absolutament monumental, com feia molt de temps que no la teníem però sembla que per fi, aquest fred de ple hivern, comença a retirar-se i les temperatures aniran normalitzant-se a poc a poc.

 

Poques vegades havíem tingut tota una setmana seguida amb temperatures mínimes tan baixes, entre els -4 i els -7 graus, però és que, a més, les màximes han arribat als 13, però hem tingut dos dies seguits amb màximes de només 4 graus en alguns llocs. Ha estat una setmana gèlida a causa d’un anticicló, que ens ha deixat cels serens i gens de pluja, amb pressions atmosfèriques molt altes, de 1038 hectopascals, que tot just comencen a baixar.

Amb la pressió baixant, el cap de setmana tindrem més núvols que aniran deixant el cel enteranyinat a estones, però encara tindrem força intervals de Sol.

Els núvols que aniran desfilant no creixeran en potència i les precipitacions es quedaran lluny de nosaltres, cap a l’est i al nord, al Pirineu, a on ja seran en forma de neu.

Dissabte tindrem una mica de tot, força estones de Sol, però també alguns intervals de núvols que decoraran els nostres cels, i ja no farà tan de fred al matí, les mínimes rarament baixaran dels 0 graus, les màximes seran de 13.

I el diumenge serà un dia molt similar, amb temperatures màximes una mica més altes, arribant als 15 graus. Les mínimes estaran al voltant dels 2 graus, consolidant-se aquesta remuntada de les temperatures.

I la mar la tindrem de nou bastant alterada i remoguda, amb vents de nord, força 7 i onades d’entre 3 i 4 metres d’alçada mar endins, que en alguns moments poden arribar a la costa, atenció. L’aigua del mar està a uns 14 graus.

I per a la setmana vinent esperem que les temperatures continuïn recuperant de mica en mica els valors més normals per l’època i les màximes estaran entre els 13 i els 11 de màxima i -1 de mínima, tindrem una setmana amb alguns núvols i potser caigui alguna gota el dilluns o dimarts.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.