ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll On son els pastorets?
Dilluns, 08 Gener 2018 13:19

On son els pastorets? Destacats

Publicat per  Francesc Pujadas Jr.
Valorar aquest article
(10 Vots)
Per segon any al Casal no han aparegut els pastorets. Una tradició d’anys i anys on primerament amb la versió del mossèn Miquel, on en Cosmito i en Truscò arrencaven els riures de petits i grans. O les ximpleries d’en Bec de Lloro. El dimoni tonto que intentava, amb més pena que glòria, que els pastors pequessin. Després de molts anys i de diferents directors, començant per el mateix mossèn Miquel, en Joan Turón, D.E.P., i en Francesc Pujadas es va fer un gir i jo personalment vaig dirigir el pastorets. La versió de Folch i Torres. Després de dirigir el canvi, on crec que no va anar del tot malament, amb males arts ni a mi com a director ni als actors que portaven anys i anys de sacrifici i esforç voluntàriament es va prescindir de tots sense cap mena d’explicació, cert que mesos després es va enviar alguna carta, diguem-ho tot. Es va apostar per la gent jove, fins que per diversos motius han anat plegant i s’han quedat sense personal.

En un poble com Llagostera, on hi ha tanta gent que fa teatre es impossible trobar gent que vulgui fer pastorets? O es que la junta del Casal no els vol fer?

Tradicionalment el dia 26 de desembre es feia la primera representació, però ja es va començar canviant el dia i fent-ho un dia menys i la mort estava anunciada. Una pena, ja que és una obra on hi cap tothom. Des de gent gran fins a un recent nascut, el nen Jesús. El problema es que no hi ha cap director?? De debò? Doncs no, per que jo mateix els volia dirigir, es més els havia de dirigir. El problema es que des de el mateix dia que des de la comissió de teatre es va decidir que fos jo qui els dirigís. El president, el meu pare, em va insistir fins que vaig plegar que tindria problemes amb la junta. No calia posar en problemes al meu propi pare, i menys si ell era el president. El que va fer que renunciés. Des de dintre la junta crec que no m’hi volen. Però serà per directors de teatre, el que també s’han de posar facilitats i no es fa. Es una pena per que el teatre hi es. Els decorats i vestuari també. Els actors també... i les ganes??

Jo diria que no. Seria bonic que es tornessin a representar, que hi pensi qui hi hagi de pensar.

Fa anys s’havia representat la Passió i ja es va perdre. Farem el mateix amb els Pastorets?

Bon Any a tothom.

Francesc Pujadas Jr.


Llegit 2779 vegades

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.