ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia Cap de setmana tranquil
Divendres, 19 Gener 2018 15:10

Cap de setmana tranquil

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Deixarem enrere la setmana dels Barbuts i, al contrari de la tradició, esperem que aquesta no hagi estat la setmana més freda de l’any doncs efectivament aquests dies les màximes han estat suaus i han arribat ha assolir uns còmodes 17 graus al migdia, tot i que la majoria de dies la màxima ha estat al voltant del 13-14 graus.

 

Les mínimes sí que han estat baixes divendres i dissabte passats, arribant a 5 graus sota zero en alguns indrets més obacs. A partir d’aquí les mínimes han pujat una mica i les glaçades han estat molt més moderades, de 0 a -1. També el cap de setmana passat vam tenir algunes pluges, deixant uns 15 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana tindrem intervals de núvols que aniran deixant el cel tapat a estones, però també tindrem grans clarianes, sobretot ja el diumenge, quan lluirà més el Sol.

Aquests núvols no seran massa importants i no haurien de deixar pluges, les precipitacions procedents del nord oest descarregaran amb força, però al Pirineu occidental.

Dissabte doncs serà un dia variable, amb els núvols jugant a ocultar el Sol, i les temperatures màximes seran de nou força suaus, entre els 13 i 15 graus. Les mínimes també seran suaus i estaran entre els 2 i els 4 graus.

Diumenge tindrem un temps molt similar, amb el mateix rang de temperatures però amb moltes més estones de Sol i un ambient més agradable al migdia.

I aquest cap de setmana la mar estarà en calma, tindrem alta pressió atmosfèrica i no tindrem onatge a primera línia. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

Per a la setmana vinent, es mantindria aquesta calma, amb intervals de núvols però sense pluja i amb les temperatures estabilitzades al voltant dels 13-14 les màximes i al voltant dels 4 les mínimes.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.