ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Meteorologia Cap de setmana ennuvolat
Dissabte, 17 Febrer 2018 08:41

Cap de setmana ennuvolat

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquesta setmana hem continuat de valent amb el festival meteorològic i hem tornat a tenir una mica de tot, des de nevades febles a partir de 500 metres, força vent, temperatures gèlides i màximes de gairebé preprimavera.

 

Sí, hem tingut uns dies de muntanya russa tèrmica, ja que hem tingut màximes que en pocs dies han pujat dels 6 als 17 graus, 17 graus que ens han sorprès després d’uns dies gèlids amb mínimes de només 7 graus zero que han deixat glaçades a la mateixa costa. La neu de dilluns per sota dels 500 metres va ser precipitació líquida bastant minsa, acumulant com a màxim uns 5 litres per metre quadrat.

Després d’uns dies de temps remogut, amb fred i records de neu ben presents, el dijous dia 15 la temperatura va pujar de cop fins als 17 de màxima i vam tenir un cel radiant, però el divendres i el dissabte el temps torna a canviar i tindrem un panorama dominat pels núvols.

Núvols que en principi només ens podrien donar potser alguna pluja el dissabte a la tarda-nit i diumenge a primera hora, a partir de mig matí de diumenge ja tindrem més clarianes.

Dissabte doncs tindrem un dia molt ennuvolat i les temperatures es mantindran una mica més baixes que el dijous, però no seran tan fredes com dies enrere, es quedaran al voltant dels 13 graus les màximes i dels 3-4 les mínimes.

I el diumenge el cel estaria ja una mica més obert, tot i que podria caure alguna precipitació de matinada i les temperatures es mantindrien igual de suaus.

La mar aquests dies estarà força calmada i les onades a la platja no superaran el metre i mig. La temperatura de l’aigua del mar serà de 12 graus.

Durant la setmana vinent les temperatures es mantindran en aquests valors suaus al voltant dels 13 graus les màximes i per sobre de 0 les mínimes, farà fred de bon matí fregant la glaçada. No tindrem pluges excepte potser el dimecres, quan podem tenir algunes precipitacions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.