ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Fred intens i neu a cotes baixes a la vista
Dissabte, 24 Febrer 2018 09:49

Fred intens i neu a cotes baixes a la vista

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Hem tingut una setmana força estable i dominada per altes pressions que de mica en mica han anat baixant dels 1024 als 1007 hectopascals, tot portant-nos avisos de nous canvis de temps.

 

Canvis que haurem d’anar confirmant. De moment però la setmana ha estat tranquil·la, sense precipitacions importants, amb només algunes gotes de distribució irregular. Hem tingut el cel dominat a estones pel Sol i en altres moments per núvols força densos. Les temperatures màximes han estat molt contingudes, entre els 15 i els 10 graus, i les mínimes s’han anat desplomant al mateix temps que la pressió atmosfèrica, baixant dels 6 positius als pràcticament 3 graus sota zero.

I aquest cap de setmana tornarem a tenir el cel ben indecís, amb intervals de núvols que aniran fent la guitza però que també deixaran moltes estones de Sol, sobretot el dissabte i no tant el diumenge.

Però aquests núvols seran inofensius i no ens haurien de deixar precipitacions, que aquests dies es quedaran concentrades sobre Itàlia a conseqüència d’una potent pertorbació.

De manera que el dissabte el dia serà variable, amb estones de Sol i altres de núvols més importants, però sense pluja i amb temperatures fredes al matí, sota zero i de només 10 graus de màxima, serà un cap de setmana fred.

I el diumenge serà un dia pràcticament idèntic al dissabte, però tindrem potser més estones de Sol i les màximes pujarien un parell de graus, fins als 12-13.

La mar s’anirà encrespant per moments i podem arribar a tenir onades de fins a 3 metres a la costa, impulsades per vents de nord i nordest procedents de la borrasca italiana i que el cap de setmana seran importants.

I per a la setmana vinent el temps s’aniria inestabilitzant i podríem tenir algunes precipitacions a partir de dimarts o dimecres, que podrien ser en forma de neu a partir dels 400 metres o potser una mica per sota, arribant fins i tot als 100 metres si es compleixen algunes previsions sobretot el dimecres, caldrà estar atents. Serà en tot cas una setmana freda, amb màximes de només 7 graus i mínimes sota zero.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.