Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 01 abril 2018 09:33

Fitipaldis pels carrers de Llagostera Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
Un control de velocitat a l'entrada de Llagostera Un control de velocitat a l'entrada de Llagostera Marc Sureda
"Lamento tener que tocar este tema tantas veces reiterado, como es el exceso de velocidad con que la mayoría de conductores circulan por las calles de la población. Desconozco el Código de Circulación, pero a simple vista se observa que se circula alocadamente".

Així començava la carta al director, signada per “Un vecino” al número 1 de la desapareguda revista Lacustaria, editada per l’Agrupación Filatélica y Numismática Llagosterense, l’octubre de l’any 1961.

La carta segueix dient que “Hace tiempo se colocaron unos letretros en las calles Generalísimo y San Feliu, con indicación de Zona Escolar” i acaba exclamant “¡No podria la Autoridad reprimir este abuso!”

57 anys després, el carnet per punts, les emprenyadores bandes rugoses, les voreres amples i calçades estretes, l’enduriment de les sancions i el radar mòbil que la Policia Local de Llagostera ha començat a utilitzar a les entrades i sortides del poble no semblen preocupar als fitipaldis que, lluny d’emular a Carlos Sainz, es comporten com a verdaders cavalls desbocats.

Caldria domar i reprimir les passions salvatges d’aquests animals abans que algú prengui mal.


Llegit 2821 vegades
Marc Sureda

L'últim de Marc Sureda

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013