ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia Cap de setmana amb temps inestable
Dissabte, 07 abril 2018 08:52

Cap de setmana amb temps inestable

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ens anem endinsant en la primavera però encara es nota la proximitat de l’hivern, sobretot als matins, quan estem tenint encara temperatures molt baixes, amb algunes glaçades, que estan provocant un contrast tèrmic molt important, doncs les màximes sí que s’enfilen força superant els 20 graus, en alguns casos hem tingut 25 graus de diferència entre la màxima i la mínima!

 

Aquest cap de setmana no tindrem tanta amplitud tèrmica, doncs les mínimes no seran tan baixes i les màximes no seran tan altes i tornarem a tenir un cap de setmana amb temps variable, propi de l’estació. Tindrem algunes estones de Sol, però sobretot també tindrem intervals de núvols molt densos, que aniran desfilant des de l’oest i que deixaran el cel molt cobert i gris tot el diumenge. Dissabte al matí encara podem tenir alguna clariana especialment a prop de la costa.

Dissabte tindrem un cel ben gris, amb algunes estones de sol al matí i migdia, però a la tarda ja creixeran les nuvolades amb més força i és possible que ja ens arribin algunes precipitacions. No farà tan fred al matí com dies enrere, les mínimes estaran al voltant dels 5 graus i les màximes es quedaran més curtes, cap als 17-18 graus.

Diumenge el temps empitjoraria i les pluges podrien ser més intenses i en forma de tempesta en alguns moments. Les màximes baixaran de forma clara i es notarà la sensació de més fred; en canvi, com que el cel estarà molt tapat, les mínimes no seran tan baixes.

La mar la tindrem una mica alterada amb onades que poden arribar als dos metres i mig d’alçada a la costa, impulsades per vents del sud i sobretot de llevant, que poden ser intensos en alguns moments. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

Durant la setmana vinent el temps continuarà així de rebel, amb estones de Sol però amb domini dels intervals de núvols que deixaran el cel ben cobert durant bona part de la setmana. Podem tenir de nou tempestes el dimecres i algunes pluges el dijous, i les temperatures màximes seran més baixes que la setmana anterior, arribant als 18 de màxima, en canvi les mínimes seran més altes, estaran al voltant dels 6-8 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.