ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La primera edició del Festival Espurnes portarà 12 hores de música a Llagostera
Dijous, 12 abril 2018 18:12

La primera edició del Festival Espurnes portarà 12 hores de música a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La primera edició del Festival Espurnes portarà 12 hores de música a Llagostera Marc Sureda
Llagostera acollirà el dissabte 12 de maig la primera edició del festival Espurnes, un nou festival organitzat conjuntament pel grup llagosterenc Sotrac i la revista musical La Tornada que vol convertir-se en un aparador musical i artístic. Durant 12 hores, el Parc de l’Estació viurà concerts, tallers, circ i activitats per a tota la família, que es completaran amb una àmplia oferta de food trucks.

Amb una clara voluntat d’esdevenir un punt de trobada, l’Espurnes neix per quedar-se, amb un format únic que el diferencia de la resta de cites en el frenètic calendari festivaler gironí. Una proposta diürna, adaptada a tots els públics, gratuïta i de proximitat, amb concerts pensats per gaudir-los sense aglomeracions. Un festival de butxaca en què els artistes es presentaran amb espectacles acústics i propers a l’espectador. Un festival obert, ampli i on poder passar el dia acompanyat de música. Una cita imprescindible per donar la benvinguda al bon temps i celebrar que arriba l’estiu.

El Festival començarà al matí amb el concert vermut del cantautor Cesk Freixas, un dels grans exponents de la cançó compromesa a Catalunya. El tram inicial de festival estarà marcat també pel circ amb els espectacles itinerants Tri-Circ del Cirquet Confeti i Malabaret, de la Cia Circolate. Tot això sumat a una cercavila gegantera i diversos tallers pels més petits.

A la tarda, el protagonisme el prendrà decididament la música amb una desena d’actuacions des de les tres del migdia i fins les onze de la nit que es distribuiran en dos escenaris simultanis. Encapçalaran el cartell els bisbalencs Mazoni i Miquel Abras, així com La Folie, flamants guanyadors del premi Enderrock a millor artista revelació del 2017 per la crítica. Menció especial també l’espectacle que unirà el cantautor sevillà Fran Mariscal amb el maresmenc Ferran Exceso, que oferiran una de les úniques actuacions conjuntes a Catalunya.

El festival, però, vol ser també altaveu per aquelles propostes km0 imprescindibles. Noms com Rusó Sala, David Mauricio, Paula Grande o Eduard Boada, a més dels propi grup organitzador, Sotrac, que convertiran el Festival Espurnes en el millor aparador per gaudir de les propostes gironines més interessants del moment.

La presentació ha tingut lloc aquest migdia a la Dipuatció de Girona, on hi han assistit els organitzadors, l'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria i el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.