ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia Cap de setmana 100% primaveral
Divendres, 13 abril 2018 15:55

Cap de setmana 100% primaveral

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
De moment aquesta primavera s’està comportant de manual, amb temperatures que van oscil·lant entre la suavitat i la fresca, encara estem molt a prop de l’hivern, i amb pluges abundants que són un regal del cel.

 

El divendres i també el dissabte tindrem un panorama ben gris, amb boires al vespre i a primera hora del matí, i amb el cel dominat pels núvols, molt densos divendres i dissabte i que ja el diumenge començaran a desfer-se i no serien tan potents.

Els núvols ens podran tornar a deixar pluges, especialment el divendres i el dissabte, amb alguns moments d’intensitat moderada, i el diumenge les pluges es retiren però podrien tornar ja el dilluns.

Dissabte doncs tindrem una meteorologia totalment de primavera, però amb la llum de la tardor, amb cels tapats i pluges i temperatures màximes que quedaran curtes, al voltant dels 15-16 graus, i mínimes suaus, al voltant dels 7 graus, pot ploure durant tot el dia.

I en canvi el diumenge la situació millorarà una mica, amb els núvols que ja no seran tan densos i s’aniran obrint de mica en mica i la pluja que s’anirà allunyant en retirada, les temperatures màximes pujaran fins als 19 graus.

La mar aquests dies estarà força calmada, amb onades que no haurien de superar el metre trenta d’alçada. La temperatura de l’aigua encara suposa un repte important pels banyistes, estarà al voltant dels 13 graus.

I per a la setmana vinent el temps milloraria una mica i les temperatures aniran remuntant fins arribar als 21-22 graus de màxima a finals de la setmana, les mínimes també pujaran fins als 8 graus, i en general tindrem domini del Sol, amb permís d’alguns núvols i potser algunes pluges el dilluns.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.