ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia Temps molt variable amb inestabilitat
Dissabte, 05 Maig 2018 07:15

Temps molt variable amb inestabilitat

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquests darrers dies les temperatures s’han normalitzat i ja no hem tingut valors tant alts com dies enrere. Les màximes no han superat els 20-21 graus i fins i tot el dilluns i dimarts les màximes han estat fredes amb uns 16-17 graus. I les mínimes s’han tornat boges i hem tingut mínimes de 8 graus, però també de -1, deixant els cotxes ben gebrats en zones d’interior.

 

Pressions que aquest cap de setmana comencen a baixar una mica i inestabilitzaran el temps.

I aquesta variabilitat continuarà aquest cap de setmana, amb intervals de núvols força importants que ens deixaran un divendres i un dissabte sota els núvols duna pertorbació que creixerà davant la costa.

La tempesta al mar ens pot portar pluges durant tot el cap de setmana, però seran molt irregulars això sí, tant en intensitat com en distribució, de forma que poden tenir indrets amb xàfecs i altres amb clarianes, variabilitat total!

Dissabte serà un dia inestable amb núvols i algunes estones de sol i amb possibilitats de pluja durant tot el dia fins a mitja tarda, les temperatures seran suaus, de fins a 20 graus de màxima i 7 de mínima.

Diumenge serà una jornada molt similar al dissabte, amb les màximes un pel més altes, un grau més amunt, i les mínimes que es mantindran cap als 7 graus. També pot ploure de manera irregular sobre tot durant el matí, així que tindrem un temps típic de primavera. La mar estarà alterada, amb la tempesta sobre el mar que enviarà onades de fins a 3 metres a la platja en alguns moments, mar endins tindrem temporal de mar i l’aigua estarà cap als 16 graus.

I durant la setmana vinent continuarem amb el temps variable de primavera, amb moltes estones de núvols i poca pluja, potser plogui més el dimarts, i les temperatures màximes rondaran els 20 graus i les mínimes pujaran de mica en mica dels 7 fins als 12 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.