ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia Cap de setmana amb temps molt variable
Divendres, 11 Maig 2018 20:36

Cap de setmana amb temps molt variable

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest cap de setmana la primavera de manual de meteorologia que estem tenim continuarà sense treva i tindrem un panorama celeste ben canviant, amb estones de cel clar, sobretot el divendres, però ja amb més núvols el dissabte i el diumenge.

 

Els núvols d’evolució diürna ens poden deixar precipitacions importants el dissabte a partir de primera hora de la tarda i també durant el diumenge, podem tenir alguna tempesta important sobre Girona i no tant cap a la costa.

Dissabte serà un dia dividit, amb un matí amb cel força clar i temperatures agradables, al voltant de 22 graus de màxima, però amb el risc que a la tarda ja comenci a ploure amb ganes en alguns indrets a l’oest.

I el diumenge continuaria aquesta precipitació, que vindrà acompanyada d’aire fred que farà baixar la temperatura, notarem una refrescada important de 5 o 6 graus respecte al dissabte en alguns llocs tant en les màximes com en les mínimes.

La mar la tindrem també remoguda, com el cel, amb onades de fins a 3 metres mar endins, però que no acabarien d’arribar a la costa amb tanta força. Pels agosarats banyistes, l’aigua estarà a uns 16 graus.

I durant la setmana vinent les pluges del cap de setmana deixaran pas al domini només dels intervals de núvols; i les temperatures, que dilluns també seran fresques, aniran remuntant dels 17 als 22 graus de màxima.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.