ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Arrenca la Festa Major!
Dilluns, 14 Maig 2018 11:49

Arrenca la Festa Major!

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El divendres 18 de maig arrenca la Festa Major de Llagostera amb un seguit d’activitats:


18 h. Inauguració del 28è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS, PLANTES I APARADORS i lliurament del PREMI 2018 DE L’ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR a la Sala de Plens (Org.: Llagostera en Flor).

18.30 h. Repic de campanes i cercavila amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua a càrrec de la COLLA GEGANTERA DE LLAGOSTERA i amb la col·laboració de l’ESPLAI EL PAPU-TISORES. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Joan Maragall, c. Ganix, c. Barceloneta, c. Donzelles, c. Almogàvers i pl. Catalunya.

19.30 h. PREGÓ a càrrec de COMISSIÓ DE FESTES 1999 a la plaça Catalunya. Presentació de l’Hereu i la Pubilla 2018.

20 h. CORREVARANS i CONCURS DE SAMARRETES. Inici a la plaça del Castell amb la presència de LORY MONEY. Cercavila amb el grup BUFANT FORT STREET BAND. Itinerari: pl. del Castell, pl. Llibertat, c. Major, pl. del Mercat, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany (parada Pub l’Enrenou), c. Dr. Fleming, pl. Catalunya, c. Almogàvers (parada Bar El Set), c. Donzelles i pl. Barceloneta (parada final Bar Modoni). Org.: Comissió de Festes.

22 h. CONCERT: EL LLEGAT DEL REI DE LA RUMBA. MILIU CALABUCH I DIEGO CORTÉS al teatre Casino Llagosterenc.

00 h. CONCERT: ELS CATARRES, RUC’N’ROLL I LES BARBIES MORENES a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.