ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 09 Juny 2018 08:37

Cap de setmana de plena primavera

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
La primavera i la tardor són estacions de transició i són en certs aspectes similars, i aquests dies hem tingut molta variabilitat, amb moments que ens han recordat a la tardor, però també amb estones de caloreta moderada i força nuvolades que han deixat tempestes molt irregulars amb xàfecs intensos, aparell elèctric i calamarsa.

 

El cap de setmana sembla que tindrem una mica de tot novament, deixant enrere les pluges del dijous i que el divendres ja hauran escampat, deixant pas a alguns fronts de núvols el dissabte i el diumenge.

Núvols que en principi no haurien de deixar precipitació el dissabte i potser caigui alguna gota el diumenge, però no acaben de posar-se d’acord els models sobre aquesta pluja de diumenge, que arribaria des de l’oest.

Dissabte tindrem el cel enteranyinat amb alguns núvols i les temperatures pujaran una mica, estaran al voltant dels 26 de màxima i 16 de mínima i no tindrem pluja.

I el diumenge tindrem una mica més de núvols i no farà tanta calor, les màximes baixaran 3 graus fins als 23 i si es compleixen els models més plujosos, podem tenir algunes tempestes, haurem d’estar atents.

La mar estarà tranquil·la, però amb algunes onades que poden animar-se a arribar a la platja amb 130 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua serà de 20-21 graus.

El vent serà suau i de component sud que farà que les precipitacions que haurien d’arribar des de l’oest potser no acabin d’arribar a les Gavarres el diumenge, però potser sí que ja arribarien el dilluns.

I durant la setmana vinent la meteo es mantindrà igual de primaveral, amb temperatures màximes al voltant dels 24-25 graus i intervals de núvols i pluges irregulars el dilluns, dimarts i dimecres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.