ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Amor a primera vista
Dimarts, 10 Juliol 2018 21:54

Amor a primera vista Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)
Hi ha moltes maneres de veure les coses. Algunes es veuen amb bons ulls i d’altres no tant, o directament amb mals ulls. Així són els punts de vista. N’hi ha per tots els ulls. No és una qüestió ocular, ni té res a veure amb la necessitat de dur ulleres ni amb la intensitat de la seva graduació. Té a veure amb un mateix, amb l’estat anímic, amb les creences, amb la ideologia, amb la manera de veure el món i sobretot amb la manera d’entendre i construir la realitat, igual que passa amb l’amor.

Quan ens enamorem d’una persona tendim a fixar-nos i a recrear-nos en tot allò que ens atrau, minimitzant les impureses i els seus defectes. Quan ens enamorem d’un poble passa quelcom similar. Quan parles d’ell et sents orgullós de formar-ne part, de viure i conviure al ritme del batec de la seva gent i de les seves entitats. Et fixes en els racons bonics, en els detalls cuidats i en els coses que funcionen, sabent que n’hi ha d’altres que no funcionen o podrien millorar.

Llagostera té molts defectes, problemes a resoldre i diferències a superar, no cal negar-ho ni amagar-ho, però també té un gran encant que el fa diferent, únic i especial. Un encant que inspira amor més enllà de la riera Verneda i que a molts de nosaltres ens agrada presumir.

A mi m’agrada Llagostera, i a tu?


Llegit 3091 vegades

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.