Els cuiners Marc Gascons del restaurant Els Tinars, amb una estrella Michelin i Martí Rosàs del restaurant Slow Food Ca la Maria, seran els encarregats de conduir el Showcooking del Bolet, previst pel proper dissabte 13 d’octubre a les 20 h. La demostració de cuina, amb entrada gratuïta i aforament limitat a 300 persones, tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc on el duet de cuiners prepararan en directe diversos plats, amb el bolet com a principal protagonista. Seguidament es farà entrega dels premis Bolet 2018 i a partir de les 21:30 h començarà el tastet gastronòmic al Saló Cafè del Casino, on es podrà degustar una crema de bolets, un rotllet de tardor, un arròs de costelles amb salsitxes i bolets, i un brownie amb melmelada de rossinyols. El preu dels tiquets del tastet gastronòmic poden adquirir-se anticipadament a la Llibreria Sureda, al preu de 8 euros, amb el vi inclòs. El Showcooking compte amb la col·laboració de Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.
- No s'han trobat comentaris
Comentaris