ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació a la segona edició del Young Talent del Gironès
Dimarts, 23 Octubre 2018 13:28

Èxit de participació a la segona edició del Young Talent del Gironès

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
El Teatre del Casino Llagosterenc va acollir dissabte la segona edició del Young Talent del Gironès, on el jurat i el públic assistent van gaudir de les 42 actuacions que es van portar a terme en sis disciplines artístiques diferents: arts plàstiques, arts escèniques, arts visuals, dansa, música i escriptura.

El Young Talent del Gironès és un projecte organitzat per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès amb el suport de la Diputació de Girona i la complicitat dels ajuntaments de Llagostera, Cassà de la Selva, Sant Gregori, Vilablareix i Quart El jurat, format per Mª Mercè Roca, Mónica Aymerich, Rocío Rodríguez, Anna Galindo i Cora Rosell, va haver de valorar tots els artistes, deliberar davant de les grans actuacions realitzades i, decidir els premiats.

Un dels moments àlgids de la tarda va ser l’entrega dels 8 premis en relació a la disciplina artístiques. Els guanyadors van ser Maria Farré (música), Paula Trabuchelli (música), Gennipher Frias (música), Sandra Romero (escriptura), Andreu Casadellà (arts escèniques), Rado Bernat ( dansa), Sara Villarta (arts plàstiques) i Olaia Brugada (arts visuals).

A cada un d’ells se’ls premia amb 275 €.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.