ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Premi per a dues llagosterenques per divulgar el valor de l’aigua
Dimecres, 07 Novembre 2018 18:33

Premi per a dues llagosterenques per divulgar el valor de l’aigua

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaría, ha lliurat una càmera digital aquàtica a Natana Vilanova Romo, del CEIP Puig de les Cadiretes, i una altra a Mae-Lou Flotat Drenau, del CEIP Lacustària, per quedar finalistes en la categoria individual de la 16a Edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia, convocat al març amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Sota el lema “L’emocionant viatge de l’aigua”, el concurs, un any més, ha volgut ensenyar als més petits la difícil tasca que hi ha perquè l’aigua arribi fins a les seves cases. Al microsite www.aiguaperaengrifus.cat., podien trobar vídeos, còmics, passatemps i altres materials educatius per conèixer aquest procés. Podien concursar tots els nens de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia està present i els treballs dels dos alumnes de Llagostera han estat triats entre els més de 8.000 presentats a l’estat espanyol i Portugal.

En l’acte de lliurament dels premis, l’alcalde ha manifestat "que el futur del medi ambient està en mans dels joves i que els grans hem d’aprendre molt d'ells”.

Per la seva banda, el responsable dels serveis de Girona Sud d’Aqualia, Joan Haro, ha agraït la participació dels nens i nenes de Llagostera i la col·laboració de l’Ajuntament, dels centres escolars i dels professors.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.