Back Estàs aquí:Inici Notices 385 participants entre grans i petits a la cinquena edició de la Llagostrail

385 participants entre grans i petits a la cinquena edició de la Llagostrail

Publicat per
Valorar aquest article
(4 Vots)
Un total de 300 corredors han participat a la cinquena edició de la Llagostrail, organitzada per la secció trail del Grup Excursionista Bell-Matí. La cursa ha comptat amb dos recorreguts de 21 i 12 quilòmetres respectivament pels camins i corriols de Ridaura i un recorregut infantil on hi han participat 85 nens i nenes.

Quim Cassany i Laura Baeza van ser els més ràpids en el recorregut llarg, seguits del llagosterenc Josep Maria Codina i Antoni Sances i de Katerine Ramírez i Montse Ors. En la volta curta els vencedors van ser Roger Gómez i Anna Roca. Omar Palma i Josep Sanchez van completar el podi masculí i Laura Ramírez i Anna Morales, el femení.

Podeu consultar les classificacions des del web bellmati.cat.