ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP i Alternativa per Llagostera donen a conèixer el seu ideari
Divendres, 30 Novembre 2018 22:48

La CUP i Alternativa per Llagostera donen a conèixer el seu ideari

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Les polítiques i els drets socials, la defensa dels drets de les dones, del col·lectiu LGTBIQ i de les persones migrades, la garantia del dret a l’habitatge i els subministraments bàsics, la participació ciutadana i la transparència, són alguns dels eixos principals de treball de la confluència municipalista formada per la CUP i Alternativa per Llagostera. Aquest divendres el vespre el local social de la Caixa ha quedat petit per acollir la presentació del nou projecte polític que concorrerà a les properes eleccions municipals, previstes pel mes de maig del 2019.

La presentació ha comptat amb la participació de l’actriu llagosterenca Marta Prieto, el sindicalista i membre del moviment LGTBIQ, Pau Gálvez, la regidora de la CUP-Crida Constituent a l’Ajuntament de Girona, Laia Pèlach i del l’exdiputat per la CUP al Parlament de Catalunya Benet Salellas. Tots ells han fet una crida a la necessitat de trencar amb les dinàmiques actuals dels partits tradicionals i en la lluita per la recuperació dels serveis públics.

L’acte ha finalitzat amb la lectura d’un manifest, en forma de decàleg, a càrrec d’Enric Ramionet i Anna Viñas. Podeu llegir el manifest des d’aquí.

Entre els nombrosos assistents s’hi ha pogut veure el cap de llista d’ERC, Toni Navarro i la cap de llista de Junts per Llagostera, Pilar Aliu.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.