ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices 35 propostes culturals pel primer semestre del 2019
Dimarts, 08 Gener 2019 07:26

35 propostes culturals pel primer semestre del 2019

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha presentat la programació de teatre, música i cinema prevista pel primer semestre del 2019.

La programació inclou un total de 35 propostes, que començaran el proper 19 de gener amb la projecció de curtmetratges de Veinàlia produccions.

Entre la programació destaca el concert final de la gira del grup musical Sotrac (23 de febrer) i la segona edició del Festival Espurnes (18 de maig). També hi ha programades les actuacions de diverses companyies i actors de renom com ara Eduard Farelo amb l’obra ‘Una Ilíada’, Roger Pera amb l’espectacle “Quina Feinada” dirigit per Ventura Pons, i el darrer projecte de Marta Montiel i Elies Barberà “No m’oblideu mai”.

Dins les propostes teatrals també hi ha dos espectacles de companyies i actors locals, “Fem tertúlia amb...” dels Amics del Teatre de Llagostera, i “Fuita” dirigida per Encarnita Gonzalez.

Com a novetat important, dins la programació s’hi han inclòs tres sortides a Barcelona amb autobús al teatre Poliorama, al Teatre Nacional de Catalunya i al Gran Teatre del Liceu.

Cal destacar també que l’Ajuntament de Llagostera segueix per la seva aposta cinematogràfica amb al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català.

Podeu consultar el detall de la programació, horaris i preus des de llagostera.cat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.