ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Primera alumna que acaba un cicle formatiu a l’Espai Educatiu Reaprèn
Dilluns, 18 Febrer 2019 14:12

Primera alumna que acaba un cicle formatiu a l’Espai Educatiu Reaprèn

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L'Alba a l'aula de l'Espai Educatiu Reaprèn L'Alba a l'aula de l'Espai Educatiu Reaprèn
La llagosterenca Alba Lamolda, s’ha convertit en la primera alumna de l’Espai Educatiu Reaprèn que ha acabat un cicle formatiu a través de l’Institut Obert de Catalunya. Amb esforç i molt sacrifici, ha aconseguit el seu objectiu, el títol de tècnica superior en Educació infantil. Aquesta alumna ja va fer l’accés a grau superior a l’aula de l’Espai Educatiu Reaprèn el curs 2015-2016 i el curs següent es va animar a iniciar els estudis del cicle formatiu de grau superior. Ara ha acabat el cicle i vol accedir a la universitat el setembre que ve.

L’aula de formació d’adults va començar a funcionar el curs 2014-2015. Des d’aquell moment i fins ara, nou alumnes hi ha obtingut el títol de GES, set més han superat el Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de Grau Superior i una ha acabat la formació de cicle formatiu de grau superior.

Aquest curs el Reaprèn té 25 alumnes, entre els de GES, els de la prova d’accés a grau superior i els de cicles formatius. D’aquests, 3 més poden acabar el GES i 4 poden superar amb èxit la preparació per a la prova d’accés. La resta estan treballant per acabar els respectius estudis en un futur.

L’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera, situat a la Casa de les Vídues, és una aula d’adults que permet reprendre els estudis a través de l’Institut Obert de Catalunya.

El pròxim període d’inscripcions per al GES és del 18 al 22 de febrer.

Per a més informació podeu trucar al 972 83 19 95 de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.