ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Blaupíxel presenta un “concept drone” al Mobile World Congress 2019
Dimecres, 27 Febrer 2019 07:53

Blaupíxel presenta un “concept drone” al Mobile World Congress 2019

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

La divisió de drons (Dronpíxel) de l’empresa Blaupíxel, del llagosterenc David Vilardell, ha presentat un prototip de dron al Mobile World Congress, que s’està celebrant aquesta setmana a Barcelona.

Aquest dimarts, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró ha visitat l’estand de Dronpíxel, on els responsables de l’empresa han pogut explicar de primera mà les novetats del nou dron.

El “concept dron”, dissenyat conjuntament amb l’enginyeria Xiu-RDI, permetrà superar les limitacions actuals pel que fa a l’autonomia de vol dels actuals drons, augmentant així les possibilitats i eficàcia d’aquest tipus d’aparells, en tasques de vigilància, seguretat, fotografia i filmació aèria i altres aplicacions, tal i com han destacat els responsables de Blaupíxel, David Vilardell i Lluís Barcons.

Per aconseguir-ho, Vilardell i Barcons, han explicat que estan treballant en un innovador sistema de propulsió alimentat per diverses fonts d’energia que permetran augmentar considerablement l’autonomia, el rendiment i l’estabilitat de vol, entre altres prestacions.

Blaupíxel, amb seu al polígon industrial de Riudellots de la Selva, ha estat escollida per tercer any consecutiu per la Generalitat de Catalunya, per exposar els seus productes i serveis a l’estand del Catalonia Smart Drones del Mobile World Congress 2019.

La participació de Blaupíxel en el Mobile World Congress 2019, s’emmarca dins l’estratègia de posicionament en el mercat, potenciar la xarxa de contactes internacionals i la coneixença de primera mà de les novetats tecnològiques a nivell mundial.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.