ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa el segon Festival d'Art i Gavarres
Dilluns, 08 abril 2019 09:18

En marxa el segon Festival d'Art i Gavarres

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

A Llagostera es poden veure dues obres a Can Llambí

Després de la bona acollida de la primera edició del Festival Internacional Art i Gavarres celebrat l’any passat a Girona, Celrà i Cassà de la Selva, la segona edició creix en número d’artistes, activitats i municipis que hi participen.

El Consorci de les Gavarres, ens depenent de la Diputació de Girona; l’Ajuntament de Girona i el Bòlit Centre d’Art Contemporani, han impulsat aquesta segona edició internacional d’art en el paisatge, que permetrà descobrir un total de 16 intervencions artístiques efímeres a l’entorn del massís de les Gavarres, concretament als municipis de Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà de la Selva.

Aquestes creacions artístiques a l’aire lliure,seran visitables del 6 d’abril al 24 de juny i fins que el pas del temps, les esborrin.

El programa d’enguany inclou un total de 10 activitats paral·leles entre presentacions, exposicions, performances i una taula rodona, prevista pel 29 de maig al Caixa Fòrum.

Podeu consultar la programació i la ubicació de les obres a visitar des del web http://www.artigavarres.cat

En aquesta segona edició hi participen 32 artistes nacionals i internacionals de 8 països diversos entre ells França, Regne Unit, Dinamarca, Grècia, Holanda, Alemanya i Argentina amb 7 intervencions artístiques a Girona i dues a cada municipi de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà de la Selva.

La coordinació de l’esdeveniment va a càrrec del Consorci de les Gavarres i el Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona amb el comissariat d’Àngels Artigas, Denys Blacker i d’Oriol Granyer.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.