ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Santamaria fa balanç de la feina feta durant els darrers 12 anys
Divendres, 12 abril 2019 12:08

Santamaria fa balanç de la feina feta durant els darrers 12 anys

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha fet balanç de la feina feta pel seu equip des de l’any 2007 fins a l’actualitat. Santamaria, que no repeteix com alcaldable a les properes eleccions municipals previstes pel 26 de maig, va agrair la feina feta pels regidors i regidores que l’han acompanyat durant aquest 12 anys d’alcalde. 

L’acte va tenir lloc ahir al vespre al local social de la Caixa on es va projectar un vídeo amb un resum de les actuacions més destacades dutes a terme durant les 3 legislatures amb Fermí Santamaria d’alcalde.  Entre el balanç de la feina feta Santamaria va destacar la transformació del nucli antic amb una inversió de més de 5 milions d’euros finançada en part pel Pla de Barris així com l’atenció a les persones amb la convocatòria d’ajuts, subvencions i cursos formatius. 

L’acte va finalitzar amb la intervenció de Pilar Aliu, cap de llista de la candidatura de Junts per Llagostera que va mostrar-se disposada i preparada per seguir amb la transformació del municipi iniciada per Santamaria. “Tenim la il·lusió dels que comencen i l’experiència de la feina feta” va assegurar Pilar Aliu.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.