ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El jutjat arxiva la causa contra l'alcalde de Llagostera per la querella de Rec Madral
Dimarts, 16 abril 2019 18:42

El jutjat arxiva la causa contra l'alcalde de Llagostera per la querella de Rec Madral

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
La magistrada del jutjat d’instrucció número 1 de Girona ha decretat el sobreseïment lliure i l’arxivament de la querella presentada pels responsables de l’empresa Rec Madral contra l’alcalde de Llagostera, referent a la gestió de l'aigua de la urbanització La Canyera.

El jutjat d'instrucció número 1 va admetre a tràmit una querella interposada per l'empresa d'aigües Rec Madral per delictes de coaccions, tràfic d'influències, prevaricació, desordre públic, defraudació, danys i relatiu al mercat i als consumidors pels canvis en el subministrament d'aigua a la urbanització la Canyera.

Per aquesta causa, el jutjat va citar a declarar com a investigats l'alcalde, Fermí Santamaria, el secretari municipal, responsables de la Junta de Compensació i els representants de les empreses FCC Aqualia i Aglomerats Girona.

Segons la resolució judicial el fets investigats no són constitutius de delicte i per tant, es procedeix a l’arxivament.

L’alcalde, Fermí Santamaria sempre ha defensat en tot moment que s’ha actuat d'acord amb els serveis jurídics del consistori i que les acusacions de Rec Madral no tenen cap fonament.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.