ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament treu a licitació la renovació de la gespa artificial del camp de futbol
Dilluns, 13 Maig 2019 13:13

L’Ajuntament treu a licitació la renovació de la gespa artificial del camp de futbol

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera ha tret a licitació la contractació de la renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal. L’actual gespa artificial del camp de futbol té una antiguitat de 10 anys  i presenta un estat deficient degut al desgast propi del pas del temps i la seva utilització diària.

D’acord amb les especificacions de la memòria valorada i de l’informe justificatiu de la necessitat de contractar, el preu contracte és de 179.348.81 € (IVA Inclòs).

Els plecs administratius i tècnics de les condicions es poden consultar des del perfil del contractant de l’Ajuntament El termini de presentació d’ofertes finalitza el proper 28 de maig de 2019 a les 14:00 h.

L’actuació està prevista en el pressupost municipal del 2019 aprovat el passat mes de desembre on també hi ha previst la millora de l’enllumenat del camp de futbol.

A banda dels partits de futbol, puntualment el camp també és utilitzat per a la realització d’altres activitats com per exemple la primera Trobada de Corfbol del Gironès, organitzada la setmana passada on hi van participar 4 centres educatius de primària de Llagostera i Cassà de la Selva.


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.