ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Ràpid del Bell-Matí
Diumenge, 09 Juny 2019 12:28

Lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Ràpid del Bell-Matí

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest matí els premis de la 50èna edició del Concurs de Dibuix Ràpid de Festa Major.

Per commemorar els 50 anys d’organització del concurs, s’ha creat una categoria especial de més de 14 anys.

En la categoria de 5 anys els guanyadors han estat Victoria Triguero, Mónica del Monte, Cèlia Galan i Eva Manzano. En la categoria de 6 anys ho han estat Ferran Muñoz, Aina Navarro, Jordina Puig i Laia Bragulat. En la de 7 a 8 anys, els premiats han estat Júlia Miquel, Blai Comas, Ekain Esnaola i Ivet Comas. En la categoria de 9 a 11 anys els guanyadors han estat Núria El Hadj Taib, Mariona París, Laia Casas i Pau Ventura i en la categoria de 12 a 14 anys Mireia Puig, Núria Carmona, Mar Bonjuan i Isaac Garrido.

Pel que fa a la categoria especial de majors de 14 anys els premis han estat per Irene Martínez, Josep Casas, Ricard Grabulosa i Montse Mayol.

L’acte ha tingut lloc al Local Social on han quedat exposats tots els dibuix concursants així com una mostra de dibuixos guanyadors d’edicions pretèrites. Un total de 140 persones hi han participat, 118 d’infantils i 22 majors de 14 anys.

El jurat estava format per David Ventura, Joan Roca, Maribel Llobet, Josep Lloveras i Francesc Albertí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.