Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 27 Juliol 2019 10:09

12 propostes per ajudar a dinamitzar el comerç local

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest divendres 26 de juliol ha tingut lloc la inauguració de l’exposició “Botigues pròximes, Llagostera autèntica”.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera Eduard Díaz, ha explicat que es tracta d’un projecte innovador de la Unió de Botiguers de Llagostera en col·laboració amb la Universitat de Girona fruit d’un procés de reflexió conjunta amb la voluntat d’abordar la dinamització comercial del municipi des de l’òptica de l’arquitectura i l’urbanisme amb l’objectiu de definir estratègies de futur encaminades a promoure el comerç local i de proximitat”.

L’exposició es podrà visitar al Saló Cafè del Casino Llagosterenc fins a l’11 d’agost de 2019 on es podran consultar les 12 propostes plantejades pels alumnes de tercer any de la facultat d’Arquitectura i Enginyeria de la UdG que durant els darrers mesos han analitzat el municipi des de la perspectiva urbanística, de natura i comercial.

Entre les propostes dels alumnes hi ha la millora urbana d’espais emblemàtics com la Plaça Catalunya, la creació d’un carril bici urbà, així com la reordenació del trànsit i d’incentivació de l’activitat social, entre d’altres.

Cada una de les propostes disposa d’un codi QR on mitjançant el telèfon mòbil es podrà puntuar de l’1 al 5 i fer-ne comentaris que seran avaluats i tinguts en compte per la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Llagostera.

Els principals objectius de l’estudi de la UdG són crear noves experiències de compra, incrementar el volum de visitants i vincular la gastronomia, la cultura, les noves tecnologies i l’oci amb el comerç local, ajudant així a definir els valors de la marca Llagostera.

“Botigues pròximes, Llagostera autèntica” compte amb el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Llagostera.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013