Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 29 Juliol 2019 09:29

"Alça la teva mirada" contra la violència de gènere

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

"Alça la teva mirada" aquest és el lema de la campanya solidària impulsada per la Fundació Integra i Mary Kay destinada a millorar la qualitat de vida de les dones víctimes de violència de gènere. Així ho explica la llagosterenca Anna Maria Gispert, consultora de bellesa que s’ha bolcat completament en aquesta campanya mitjançant la venta d’unes màscares de pestanyes.

Amb la campanya "Alça la teva mirada" es pretén convidar a totes les persones a què alcin la seva mirada contra la violència de gènere, aportant el seu granet de sorra.

Per la compra de cada màscara de pestanyes, es destina 1 euro a la Fundació Integra, per fer front a les despeses que suposen el suport psicològic, els tallers i cursos específics per a aquestes dones amb l'objectiu d'ajudar a que adquireixin els coneixements necessaris per a la recerca d'una feina i donar un gir a les seves vides.

L’objectiu principal de l’Anna Maria, és donar ha conèixer aquesta campanya arreu de les comarques gironines i en especial al municipi de Llagostera on la seva gent sempre s’ha mostrat sensible i solidària envers les dones maltractades.

Per a més informació us podeu posar en contacte directament amb l’Anna Maria al 691 24 54 23.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013