Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 05 Novembre 2019 08:31

L'Audiència de Girona confirma l'arxivament de la causa de Rec Madral contra l'exalcalde Fermí Santamaria

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

L'Audiència de Girona va confirmar ahir l'arxivament de la causa contra l'exalcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, per la querella interposada per la companyia d'aigües Rec Madral pels canvis en el subministrament a la urbanització La Canyera. Segons publica avui el Diari de Girona, la nova interlocutòria confirma l'arxivament definitiu de la causa, i considera que els fets denunciats per la companyia «no són constitutius d'infracció penal», i que responen a la voluntat d'aquesta «d'utilitzar la jurisdicció penal per ventilar un conflicte que és contenciós administratiu».

El mes d'abril el Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Girona va dictar el sobreseïment lliure de les diligències en les quals, a banda del batlle Fermí Santamaria, també s'investigava l'aleshores secretari municipal, alguns responsables de la Junta de Compensació i representants de les empreses FCC Aqualia i Aglomerats Girona.

Pel que fa a les costes, la Sala manté la seva imposició a la companyia perquè considera que «estem clarament davant d'una querella temerària per un servei del qual la denunciant gaudia de facto des de feia molts anys i n'obtenia un gaudi infinit», però que el seu «legítim malestar no l'autoritza a implicar en aquesta croada personal la jurisdicció penal».


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013