Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 12 Novembre 2019 14:04

L'equip de govern respon a la campanya de Junts per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

L’equip de govern, format per ERC i CUP-Alternativa per Llagostera, ha respost a la campanya iniciada per Junts per Llagostera en relació a la modificació de les ordenances fiscals que preveuen, entre d’altres, una pujada de l’IBI i del rebut de les escombraries pel 2020. En l’escrit, titulat “Les ordenances fiscals: un exercici de responsabilitat i equitat” l’equip de govern es veu en la necessitat de replicar “ja que conté mitges veritats, interpretacions malintencionades i fins i tot alguna mentida”. L’escrit en qüestió diu textualment que “els increments en els impostos i taxes que hem aprovat no són ni un capritx ni el fruit d’una gestió frívola. Són l’exercici de responsabilitat i de rigor d’un equip de govern que en temps de vaques magres s’ha trobat un pressupost escurat, enormes dificultats socials a les quals no s’havia fet front i una preocupant sequera en la transferència de recursos provinents dels ens supramunicipals”.

Podeu llegir l’escrit, on es repassa i/o rebat punt per punt, cada un dels impostos i taxes modificats, des de llagostera.cat


Participants a la conversa

  • Convidat (IBIFULL)

    Permalink

    Mentre en Ramon Soler segueixi remenant les cireres a can convergent no faran més que polítiques incendiàries d'aquest tipus. Bon vent i barca nova!

  • Convidat (Pep)

    Permalink

    Si la oposició no hagués denunciat que s'apujaven els impostos, s'hauria explicat que ens apugen tant l'IBI i les escombraries?

  • Convidat (Enperspectivaobjectiva)

    Permalink

    Equip de govern, ja sabem que d'on no n'hi ha no en raja, però intenteu fer un exercici amb els números davant (segur que els tècnics múnicipals us podran ajudar), quan demaneu pressupost per arreglar camins rurals, fixeu-vos quants metres arreglareu amb 9000€ i reflexioneu si val la pena voler pujar l IBI per fer tant poca cosa i l'esforç econòmic que suposarà per els residents en zones rústiques aquest augment...

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013